Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

První linie u moře. Ubytování v soukromí v luxusnych apartmánech(privati) na pobreží Amalfi,jižní Italie,m.Salerno. Nabízíme k pronájmu luxusni apartman s terasou,k pronájmu obývaci pokoj,4 ložnice,2 koupelny,kuchyň,kompletně zařizený.Dále k dispozici velka terasa s jakuzzi,grilem.Ve všech pokojích klimatizace,TV,internet,DVD.Vše v výnikajicim stavu.Parkování před domem na uzavřenem parkovište. Apartman je vzdálen pouze 50 m od nabreží Lungomare Trieste s palmovou proměnadou.Panoramatický vyhled na moře.Plaž ve vzdalenosti jen 50m.V blizkosti je veškerá občanská vybavenost,centrum města,pěkařství,minimarkety,bary,restaurace,pizzerie,tržnice s čerstvym ovocem a plodami moře.Přimo z portu výlety trajektem na ostrovy Capri a Ischia.Pronajem lodí, potapění,rybaření.Plaže s pozvolnym vstoupem do moře. Apartman je k dispozici od 1.5 do 1.10 a od 1.10 do 1.5.Kapacita 6-8 osob. Cena: od 1.5 do 1.8 -1 týden -€1.300 za objekt, od 1.8 do 1.10- 1 týden - €1800 za objekt.,Báječná dovolená v Italie(VIP )


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace