Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Doksy, Máchovo jezero , Česká Lípa levné celoroční ubytování- U nás se ubytujete podle vlastního výběru v apartmánech s vlastním vchodem, vlastním soc.zařízením, čajovou kuchyňkou, BTV, kde se budete cítit jako doma. Dále si můžete vybrat mezi nově vybavenými pokojíky ( s BTV) v patře se společnými prostory ( kuchyňka, jídelna, balkon s posezením,soc. zařízení , společenka s cd přehrávačem a BTV, sedací soupravou,…) V pokojích se mohou ubytovat jak jednotlivé páry tak je možno celé patro rezervovat pro uzavřenou společnost k uspořádání větších párty ( narozeniny,Vánoční svátky, Silvestr,Velikonoce, třídní srazy, srazy důchodců, školní pobyty, ozdravné pobyty, sportovní soustředění,…). Vánoční atmosféra je zpříjemněna symbolickou výzdobou-v pokojících jsou vánoční stromky a v apartmánech a společenské místnosti jsou velké nazdobené vánoční stromy.Pro milovníky Barbecues, jsou v různých částech zahrady postaveny zahradní krby a každý návštěvník si může v soukromí připravit své vlastní nevšední pochoutky a příjemně relaxovat na houpačce nebo v bazénu ve dne i při měsíčku. Milovníci táboráku si přijdou na své u velkého ohniště v zadní části zahrady. Tel: 605 400 345, 773 515 654 Možnost přes zimu a mimo sezónu ubytovat i pracovníky různých firem.,Doksy levné ubytování


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace